Thai massasje trondheim i norge

thai massasje trondheim i norge

Det er stor tetthet av thaimassasje på Østlandet samt i større byer som Bergen, Trondheim og Stavanger. Men i noen fylker må man reise langt for en massasje. Vi har benyttet oss av tre kilder for å finne disse klinikkene — Google, Facebook og medlemsregisteret til Forening for thaimassører i Norge.

Vi har gått gjennom landet fylkesvis og sjekket alle de større tettstedene. Det er helt sikkert klinikker vi ikke har funnet, men dette dreier seg nok i hovedsak om klinikker som ikke har noe stort ønske om å bli funnet. Dette kan dreie seg om klinikker som har nok kunder og ikke vil markedsføre seg av den grunn, eller klinikker som tilbyr seksuelle tjenester og av den grunn vil operere mer i det skjulte.

I fant vi totalt 72 massasjeklinikker i vår undersøkelse ut fra foretaksregisteret og diverse kataloger. Artikkelen fra den gang er lest nærmere Denne gangen har vi altså bruke Google og Facebook, og forsøkt å forsikre oss om at klinikkene vi har registrert er i drift.

Så derfor er det naturlig å tenke at tallet fra var litt i høyeste laget mens tallet vårt i dag er for lite, ergo er det nok minst en tredobling i antall klinikker totalt også, ikke bare de som er registrert i foretaksregisteret. Thaimassasje øker sterkt i Norge Massører føler seg mistenkeliggjort.

Når det gjelder antall massører i Norge, så har Forening for thaimassører i Norge medlemmer, mens Norsk massasjeforening har thaimassører — omtrent halvparten av medlemsmassen. Hos Norsk Massasjeforbund har vi bare funnet en eneste thai. Totalt snakker vi da om thaimassører som er medlemmer i foreninger. I registeret for utøvere av alternativ behandling i Brønnøysund er det thaimassører registrert. I tillegg til disse tallene kommer de som ikke er registrert.

Det kan dreie seg om folk som jobber som vikarer uten å være registrert noe sted, eller de som tilbyr seksuelle tjenester og ikke vil stå frem som thaimassør. Medlemsregistrene til de to foreningene ligger nemlig åpent tilgjengelig på internett. Ønsker seriøsitet i massasjebransjen.

Thailands Tidendes kart over thaimassasjeklinikker inneholder i skrivende stund klinikker. Det er ikke lett å finne frem til thaimassasje i Norge. Thaier er ifølge undersøkelser verdens ivrigste facebookbrukere, så et stort flertall av massasjeklinikkene har egne sider der. Men det er ikke på Facebook man søker etter massasje, det er på Google, og det er faktisk veldig mange av disse massasjeklinikkene som ikke har tatt seg bryet med å registrere sin beliggenhet via Google Maps.

En av disse er en massasjeklinikk som åpnet på Hamar i På Google var det kun to 2 thaimassasjer å finne i hele Hedmark fylke, men vi lokaliserte klinikken på Hamar via et ekstensivt søk på Facebook da vi hadde glemt av klinikken allerede var omtalt i Thailands Tidende Ny thaimassasje på Hamar. Et annet problem er at klinikkene er registrert under mange ulike navn. Vi har sett mange eksempler på at det er tre ulike stavemåter på henholdsvis Facebook, Google og registeret til Forening for thaimassører i Norge.

Sistnevntes oversikt over medlemsbedrifter publiserte vi for øvrig i juni i fjor nederst i artikkelen. En del av disse bedriftene er i dag ikke aktive. Flertallet av klinikkene i vår liste fra er også enten avviklet, har flyttet eller har skiftet navn.

Det er en stor utskiftning i bransjen. I Thailand er det ekstra enkelt å starte en massasjebedrift, så mange nyankomne thaier tror kanskje at det er enkelt også i Norge. Men det er det ikke. Arbeidsmiljøloven gir store problemer for folk i bransjen, slik Thailands Tidende har dokumentert mange ganger.

Alt papirarbeidet før man kan få sette i gang er også et problem. Hvis klinikk og massører er medlem av en forening for massører kan de få hjelp til å bli registrert i Alternativregisteret i Brønnøysund og dermed få momsfritak. Massørene ved denne filialen kan gi veiledning og dele erfaringer i ulike temaer innenfor bransjen, eller bidra med råd og veiledning til hvordan man kan opprette en bedrift innen spabransjen.

I tillegg kan det gis opplæring i pensum innenfor ulike temaer i spabransjen, - Tradisjonell thai massasje -Oljemassasje -Massasje med varme steiner -Oppfølging av kvinner etter fødsel -Fotmassasje -Trykk og punktmassasje -Ansiktsbehandling -Kroppsbehandling og behandling for frigjøring av ulike symptomer fra punkter på blodårer.

Dette også for å få ut urenheter i blodet, noe som f. Alle spørsmål mottas med takk. Ved avslutningen av studiene hos oss vil dere få utdelt vitnemål fra fagforeningen for tradisjonell thai massasje. Vi er glad for å kunne spre kunnskap og gi informasjon til alle interesserte. Norges massasjeforbund gir også medlemskap til massører innenfor tradisjonell thai massasje.

Dette er rettigheter som gjelder spesielt for de som er innehavere av vitnemål innen tradisjonell thai massasje. Det er ikke bare thailendere som kan studere tradisjonell thai massasje, alle nasjonaliteter er velkomne til dette studiet. Vi er glad for å kunne overføre kunnskap om tradisjonell thai massasje til både thailendere og andre nasjonaliteter.

.. Prøv en av Norges beste Thai-massasjer og spa! Du får 60 minutters Thai- massasje – opplev velvære i hele kroppen og ro i sinn og sjel. Trondheim . Jittra Bingkratok er eier/av Svane Thai Massasje & Spa AS Vår plassering av har følelsen av og vær ei Thailand uten og i det hele tatt forlate Norge. Filialen befinner seg i Trondheim og representerer fagforeningen for tradisjonell thai. Nydelig Thai Massasje studio sentralt i Trondheim. Vi er også det eneste studioet i Norge som har godkjent Thai Tradisional Medicine Development center .

PHONE SEX ESCORT GUIDE

Swingers i bergen massage sex lady

Det var ei som annonserte thaimassasje på RE nylig under klinikker. Hun presiserte i annonsen at hun IKKE tilbyr noe ekstra. Litt rart sted å. Nydelig Thai Massasje studio sentralt i Trondheim. Vi er også det eneste studioet i Norge som har godkjent Thai Tradisional Medicine Development center . Thaimassasje - aroma massasje, aromamassasje, aromaterapi, aromaterapi massasje, aromaterapi og massasje, erotisk massasje, fotmassasje - Finn firmaer . OSLO PROSTITUSJON FREE SEX SITES